Schuldsaldo & overlijdensverzekering

Schuldsaldoverzekering

  • Wanneer er een (hypothecair) krediet aangegaan wordt, vormt de schuldsaldopolis een beveiliging mocht er iets mislopen en één van de partijen komen te overlijden. In dat geval betaalt de verzekeraar schuldsaldo het openstaande krediet aan de kredietverstrekker terug.
  • Wanneer er een krediet in de bank aangegaan wordt, loont het zeker de moeite om ook de premie van de schuldsaldo te vergelijken met deze welke wij u kunnen aanbieden. Als onafhankelijke makelaar kunnen wij u producten van verschillende maatschappijen aanbieden wat de premie ten goede komt.
  • Staar u niet blind op het percentage vermindering dat u kan bekomen maar laat het totaalplaatje maken. Kijk na gedurende hoeveel jaar en hoeveel premie u dient te betalen. Laat een berekening maken zonder contractuele binding voor wat betreft uw verzekeringszaken schuldsaldo & brandpolis en kijk dan na of u daadwerkelijk voordeel doet door u te verzekeren bij uw bank. Meer info
  • Bovendien is het geen gezonde situatie dat u bij een eventueel gebrekkig schadebeheer of een fikse premieverhoging door de bank niet kan opteren om uit te kijken naar een goedkoper voorstel bij een andere verzekeraar zonder het risico te lopen dat uw maandelijkse aflossing zal verhogen.

Lees meer

 

Een overlijdenspolis voorziet:

  • Een uitkering aan de begunstigde in de polis wanneer de verzekeringsnemer komt te overlijden voor een vooraf bepaalde datum.
  • Een uitkering aan de verzekerde indien hij nog in leven is op einddatum van het contract.

Uiteraard kunt u voor uw hypothecair krediet en persoonlijke leningen ook bij ons terecht. 

Openingsuren Bureau Marchand

Brusselsesteenweg 546c 3090  Overijse

Van maandag tot vrijdag zijn wij aanwezig op kantoor van:

9u30 tot 12u   &  13u30 tot 17u30

Woens- en vrijdag namiddag na afspraak.

Zowel binnen- als buiten de kantooruren is een afspraak mogelijk hetzij bij u thuis of bij ons op kantoor.

Contact:

Tel. 02/657 30 59

Fax 02/657 32 24

Info@verzekeringen-marchand.be

Bureauvpmarchand@hotmail.com

Bureau Marchand
Brusselsesteenweg 546

3090 Overijse

Schadegevallen, problemen bel steeds:
tel. 02/657.30.59